EASTPAK: UNLEASH THE BEAST!

Animalprints zijn niet meer weg te denken uit de fashionwereld. Nu kan jij je animalprint collectie aanvullen met de nieuwe backpacks van Eastpak.

Eastpak staat bekend om zijn rugtassen met een uniek design, van de beste kwaliteit. Het is allemaal begonnen in 1952, toen het bedrijf werd opgericht door Monte Goldman. Eastpak startte als leverancier voor het Amerikaanse leger, wat veel zegt over de kwaliteit van de Eastpak producten. Mark Goldman, de zoon van Monte, zorgde voor het wereldwijde succes van Eastpak. In 1979 gaf hij een nieuwe richting aan het bedrijf. Tijdens zijn studeerperiode kwam hij erachter dat studenten het liefst met rugtassen naar school gingen. Om de backpacks een uniek uiterlijk te geven brak Eastpak de traditie van bruin en legergroene rugtassen en ontwikkelde backpacks in verschillende vrolijke kleuren.

De vrolijke kleuren zijn inmiddels uitgegroeid tot nieuwe designs, zoals de animalprint backpacks. In de Front Runner webshop kun je de Leopard backpacks van Eastpak bekijken en direct bestellen. Unleash The Beast!

online casino norsk