HELLO BROOKLYN!

 

De Brooklyn Nets, vorig jaar nog de New Jersey Nets, is een NBA Basketball team uit New York. In 2005 werd al aangekondigd dat het team naar Brooklyn zou verhuizen, maar nog steeds onder de naam de New Jersey Nets. Een van de leden van het eigenarenteam is de bekende rapper Jay-Z, die zelf geboren is in Brooklyn. Hij heeft een grote invloed op de beslissingen die het bestuur neemt. En september 2011 kondigde Jay-Z aan dat de New Jersey Nets voortaan de Brooklyn Nets zouden heten.

The Barclays Center

De Brooklyn Nets zijn verhuist naar een nieuw stadion genaamd “The Barclays Center”. Het stadion staat tegenover de plaats waar het stadion van de Brooklyn Dodgers (honkbal) zou komen te staan, in de jaren ’50, voordat de Dodgers verhuisde naar Los Angeles in 1958.

Het stadion heeft een heel luxe en modern design. Het werd geopend op 21 september  2012. Kort na de opening hield Jay-Z een reeks van acht concerten in het stadion. Al deze concerten waren aan het einde van de dag uitverkocht. Na de break vindt je een tour door het nieuwe Barclays Center, waar verschillende Brooklyn Nets games zullen plaatsvinden maar ook concerten van bijvoorbeeld Lady Gaga, Rihanna en nog veel meer.

The BrooklyKnight

Bij een nieuwe naam en een nieuw stadion hoort natuurlijk ook een nieuwe mascotte. De nieuwe mascotte van de Brooklyn Nets is The BrooklyKnight. De BrooklyKnight is de nieuwe Super Hero van Brooklyn en werd op 3 november 2012 geïntroduceerd aan het publiek. De mascotte is gecreëerd met hulp van Marvel Entertainment (o.a. bekend van Spiderman, Ironman en the Incredible Hulk). Een 32-pagina dik stripboek, genaamd BrooklyKnight #1, werd door Marvel gereleased om de onthulling van de mascotte te vieren.

Bij Front Runner kun jij je liefde voor de Brooklyn Nets uiten met verschillende shirts en sweaters. Bestel ze nu en Let’s Go Brooklyn!

&

&

&

&

&

&

Barclays Center Tour

httpv://www.youtube.com/watch?v=vVsgK6BZp4s&hd=1

casinospel