NIEUW @ FRONT RUNNER: DE ADIDAS ZX700

&

Adidas is één van de meest herkenbare en klassiek sportkledingmerk aller tijden. De adidas ZX 700 is een sneaker die veel heeft bijgedragen aan het succes van het legendarische merk.

De adidas ZX 700 Trainer maakt deel uit van de adidas Originals collectie en werd voor het eerst uitgebracht in de jaren 80. De ZX 700 was ver voor zijn tijd, door de duurzaamheid van de sneaker en de high-performance buitenzool. De zool zorgde voor extra comfort en ondersteuning tijdens het hardlopen, ook tijdens het lopen van lange afstanden.

Het unieke aan deze sneaker is het feit dat het ontworpen is met een biomechanisch correct design. Dit betekend dat de sneaker zo is ontworpen dat de materialen op de zelfde manieren bewegen als je voeten. Dit is heel handig bij het lopen van lange afstanden, om blessures te voorkomen.

Ondanks de rijke geschiedenis van de sneaker heeft adidas de ZX 700 een upgrade gegeven, met een unieke mix van echte en synthetische materialen en verschillende frisse kleuren.

Nieuw in de Front Runner collectie zijn de Khaki/White adidas ZX 700 voor de mannen en de ZX 700 Pink/White en White/Navy voor de vrouwen. Dus ga nu naar de webshop en bestel direct!

online casinos canada