Cruijff Schoenen Catalonian Pack

Cruijf Schoenen CatalonianEind 2009 werd bekend dat  Johan Cruijff de coach van het regionale team in Catalonia zou worden, iets dat goed te zien is in de nieuwe Cruijff Schoenen collectie van deze winter (2010). De nieuwe collectie van Cruijff Schoenen bevat als elk seizoen een restyle van de modellen Flash-Stripe, Recopa en Vanenburg. Dit seizoen is bij Front Runner ook het model Cruijff Trophy verkrijgbaar.

De nieuwe collectie Cruijff Schoenen zijn dit seizoen enorm kleurrijk en enkele modellen lenen dan ook hun kleuren van de Nationale vlag van Barcelona en Catalonia. Deze lijn schoenen is onder de naam “Catalonian Pack” uitgebracht en voert de kleuren rood, blauw en geel. De gehele Catalonian lijn Cruijff Schoenen zijn gemaakt van waterafstotend en winddicht materiaal, iets dat deze schoenen ideaal maakt voor de winter. Bekijk snel onze nieuwe collectie Cruijf Schoenen.

Bekijk hier onze nieuwe collectie van Cruijf Schoenen:

Cruijff Recopa Classic Catalonia Cruijff Flash Stripe Catalonia

Cruijff Vanenburg Catalonia Cruijff Trophy

Bekijk onze gehele collectie van Cruijff Schoenen >>

  • http://fr.kapaza.be/ Leo

    ik vind ze erg mooi

    groeten leo