HUB Schoenen Collectie 2010 Winter

HUB-Schoenen-Winter-2010HUB Schoenen, een stukje trots van eigen bodem. De nieuwe collectie HUB schoenen zorgt ervoor dat jij klaar bent voor deze winter. Met de winter 2010 collectie heeft Front Runner de basis collectie van HUB weer helemaal op voorraad. Daarnaast hebben we ook nog eens een aantal nieuw modellen in onze collectie opgenomen die ervoor zorgen dat jij er modieus bijloopt deze winter.

Het hoge kwaliteit leer en de gevoerde binnenkant van de HUB Schoenen zorgt ervoor dat je zorgeloos de winter door kan. Voor de dames is er nu de HUB Snow beschikbaar. Deze HUB boot is zowel te dragen als half high schoen of als volledige winter boot. Ook voor de mannen is er  een trendy boot beschikbaar, de HUB Dexter.

Naast de bovenstaande modellen hebben we ook de HUB Queen, Chess, Marlon, Kingston en Davis. Bekijk  de volledige Collectie van onze HUB Schoenen op onze website.

Hier een kleine selectie van HUB Schoenen:

HUB Schoenen - Model Chess HUB Schoenen - Model Chess Black White

HUB Schoenen - Model Kingston Beige HUB Schoenen - Model Kingston Black

HUB Schoenen - Model Snow Dark Brown Hub Schoenen - Model Snow Brown White

HUB SChoenen - Model Queen Black White HUB Schoenen - Model Queen Brown White

Bekijk onze gehele collectie HUB SCHOENEN voor HEREN >>

Bekijk onze gehele collectie HUB SCHOENEN voor DAMES >>

  • Camillelans

    ME LIKE