Red Wing Laarzen Engineer 2010

Red Wing laarzen komen in vele soorten en maten. Bij Front Runner hebben we nu de Red Wing Engineer laars. Deze laars is van origine  ontwikkelt voor Amerikaanse spoorweg werkers. Het hoge kwaliteitsleer van deze Red Wing laars zorgt ervoor dat de voeten van de spoorweg werkers beschermd werden voor het hete ember dat gebruikt werd tijdens de aanleg van het spoorweg netwerk.

Alle Red Wing laarzen zijn voorzien van hoog kwaliteitsleer. Verder beschikt de laars over een eiken leren inlegzool die het zweten tegengaat. Dit alles samen zorgt ervoor dat Red Wing laarzen een leven mee gaan en je van comfort voorzien wanneer dat nodig is.

Red Wing Laars - Engineer Beige Red Wing Laarzen - Engineer Special Grey

Red Wing Laarzen - Engineer Brown Red Wing Laarzen - Engineer Special Black

Mocht de maat niet op voorraad zijn, dan kan je altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Bekijk onze gehele Red Wing Laarzen collectie >>