Baseball Jackets American College

Baseball Jackets American CollegeVoor vele is een baseball jacket de jas voor dit seizoen. Bij Front Runner denken we hier hetzelfde over en hebben om deze reden het merk American College in ons assortiment opgenomen. De baseball jackets van American College zijn geinspireerd op de klassieke college mode van de jaren 60/70 en stralen de zogenoemde “preppy” look uit. Voor de meeste zijn deze jacks bekend als Baseball jackets, maar regelmatig dragen deze ook de naam varsity jacket, wat verbonden is aan het sport team van de school of university.

In tegenstelling tot vele andere baseball Jackets, gebruikt American College alleen de hoogste kwaliteit materialen. De jacks zijn voorzien van leren mouwen waarbij het logo (AC) groot op de linker mouw aanwezig is. Verder zijn deze baseball jackets in verschillende kleuren verkrijgbaar en zal onze collectie snel uitgebreid worden met meer varsity kleuren.

Hier een kleine collectie van American College Baseball jackets bij Front Runner:

Baseball Jackets - American College Men Baseball Jackets American College Women

Baseball Jackets American College Grey Baseball jackets american College blue

baseball jackets american college michael jackson

Het is verstandig om een maat groter dan normaal te kopen .Mocht je maat er niet tussen zitten, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.

Bekijk de gehele collectie American College bij Front Runner >>