Miss Reef Kalender 2011

Miss Reef Kalender 2011Reef = surf, boardsports, maar niet te vergeten: Miss Reef. Apetrots presenteren we dan ook de Miss Reef kalender 2011. Na de succesvolle 2010-editie met Miss Reefs uit Brazilië is dit jaar Panama aan de beurt. Het spectaculaire, sensuele en mysterieuze resultaat van de opnames van ’s lands mooiste beauties is te bewonderen in deze kersverse editie.

Gedurende een periode van vijf jaar wordt elk jaar een ander Latijns-Amerikaans land bezocht om daar de mooiste Miss Reefs te fotograferen in hun eigen, tropische omgeving. Want met felblauwe zeeën, witte zandstranden en exotische palmbomen als decor komen de beauties simpelweg het mooist tot hun recht.

Wat of wie is Miss Reef eigenlijk? Zij is mooi en mysterieus en wordt altijd vastgelegd op Reef’s favoriete, exotische locaties en is daarmee in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd icoon voor de surf community. Miss Reef is een begrip geworden.

Velen hebben al over ‘dé kalender’ gehoord en ook de media schrijven en posten er flink op los. Elk jaar is het weer een hit: fans kijken er al maanden naar uit om zich weer een heel jaar lang te mogen verheerlijken bij deze tropische verrassingen. Mocht je nog iets nodig hebben om overtuigd te raken: een sneak peak van de shoots van de Miss Reefs op de mooiste plekjes van Panama vind je door op lees meer te klikken.

httpv://www.youtube.com/watch?v=rEVyNtPXAFI&feature=related