New Era Cap 90th anniversary

new-era-caps-tentoonstellingSommige merken hebben een aparte manier voor het vieren van hun verjaardag. New Era caps heeft te ere van zijn 90ste verjaardag een special New Era Caps XC pack uitgebracht. Het is een blanke New Era 59Fifty cap waarbij ze de hulp hebben ingeschakeld van de Crème de la Cream onder de art scholen in Europa. Afgelopen week heeft New Era een succesvolle tentoonstelling gehouden met alle ontworpen modellen. De video bevat een overzicht van alle ontworpen New Era Caps en een interview met de Britse ontwerper Chris Green. Lees verder om de video en de collectie New Era Caps van Front Runner te bekijken.

httpv://www.youtube.com/watch?v=rqoXDlSaIQ0

New Era Cap Authentic Atlanta Braves New Era Caps Blk on Blk Boston Red Sox

New Era Caps Basic Dogear Houston Astros New Era Cap Basic Dogear NY Yankees

Bekijk de gehele collectie New Era Caps >>