Natuurtalent van 6 jaar oud

Sommige mensen worden goed in skaten door veel te oefenen en sommige worden met dit talent geboren. Toen Ryan Sheckler als jong jochie bekend werd in de skate scene was ik enorm onder de indruk van zijn skills, deze gup toverde tricks tevoorschijn waar de gemiddelde pro-skater moeite mee had. Na het zien van het onderstaande filmje heb ik het idee dat een nieuwe legende geboren is.

Asher Bradshaw is slechts zes jaar oud en kan skaten alsof hij een oude rot in het vak is. Vele skaters krijgen al snel een sponsor contract zodra ze een beetje naamsbekendheid krijgen en het ziet er naar uit dat Vans schoenen hier de vruchten van gaat plukken. Op het moment zweert Asher bij vans schoenen nadat hij jaren op Belvedere heeft geskate. Klik op meer om het filmpje en onze Vans schoenen collectie te bekijken.

httpv://www.youtube.com/watch?v=XkclYFNBbpA

Vans schoen Old Skool Blauw Vans schoenen Old Skool Rood

Vans schoenen Era Blauw Vans Schoenen Era Zwart

Bekijk de gehele collectie Vans Schoenen van Front Runner >>

  • D Alikdhf

    I LOVE VANS