Basketbalschoenen Nike – LeBron James

Basketbalschoenen NikeNike Basketbalschoenen komen in alle soorten en maten. In Azie is er op het moment een hele hype rond LeBron James aan de gang. LeBron James heeft z’n eigen basketbalschoenen uitgebracht, genaamd de LeBron 8. Vanwege de grote hype rondom Lebron, heeft Nike in Zuid Korea een flagship store in het teken van deze legendarische basketbalspeler gezet. Met het slogan “Be Unstopable” probeert Nike de nieuwe LeBron basketbalschoen te promoten.

Helaas is deze basketbalschoen niet terug te vinden in Europa. Maar niet getreurd! Ben je opzoek naar Nike Basketbalschoenen, dan ben je bij Front Runner op het juiste adres. Al jaren hebben we de Nike Air Force 1 in ons assortiment, een schoen dat voor vele “de” basketbalschoen naar keuze blijft. Dus kijk niet verder en bekijk onze gehele collectie Air Force 1 Basketbalschoenen.

Hieronder de basis kleuren van de Nike Air Force 1 basketbalschoenen.

Basketbalschoenen Nike Air Force 1 Wit Basketbalschoenen Nike Air Force 1 Zwart

Basketbalschoenen Nike Air Force 1 Grey/Black

Bekijk onze gehele Nike Schoenen collectie >>