Converse zet grootste schoen ter wereld

Converse schoenenSinterklaas is een druk bezet man, maar dit jaar krijgt hij het extra druk. Converse zet dit jaar namelijk de grootste schoen ter wereld! De gigantische en natuurgetrouwe Chuck Taylor All Star meet bijna 6 bij 3 meter en dit komt neer op de Amerikaanse schoenmaat 845. De schoen is ontwikkeld in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp om ruchtbaarheid te geven aan ‘Actie Pepernoot’. Deze actie staat in teken van het inzamelen van geld voor kansarme kinderen, zodat ook zij kunnen genieten van een pakjesavond op 5 december. Met de reuzensneaker wordt een gooi gedaan naar een plek in het Guinness Book of Records 2011.

Op 17 november – een dag voor Guinness World Records Day – staat de schoen op het Beursplein in Amsterdam voor de officiële recordpoging voor het Guinness Book of Records. Dit zal gepaard gaan met een feestelijk event, waar Converse met een creatief team aanwezig is om gratis Converse sneakers te customizen. Ook het duo Rev ’n Ros (bekend van X Factor) en So You Wannabe a Popstar deelneemster Tessa zullen aanwezig zijn en een paar schoenen onderhanden nemen.

De schoen zal tot en met 4 december – net voor pakjesavond – blijven staan op het Beursplein, om hier zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het is mogelijk om ter plekke geld te geven, maar om het echter nog gemakkelijker te maken kun je ook online geld schenken. Via www.degrootsteschoen.nl kun je een gift doen en vind je meer informatie.

httpv://www.youtube.com/watch?v=B3bVm3E1FUs&feature=player_embedded

Hier onze collectie Converse All Star Schoenen

Converse All Star Grijs Converse All Star Rood

Converse All Star Blauw Converse All Star Black

Bekijk onze gehele collectie Converse All Stars >>

  • http://fr.kapaza.be/ Leonie

    erg gave schoenen ik heb altijd all stars aan en ik wil niets anders meer

    groetjes leonie