Vans Schoenen Alexandra Trim

Vans-Schoenen-Slip-On-Lady-GaGADe huidige collectie van Vans schoenen is overal in het straatbeeld terug te vinden. Voordat de Vans Frenzy losbarste waren de Vans Slip On de Vans schoenen die je moest hebben. Bij vele ligt er een oud paartje Vans Slip On ergens in de kast waar niets mee gedaan wordt, zonde zeg ik. Maar zoals altijd is er wel iemand die er iets mee weet te doen zodat deze classic weer in de limelight wordt gezet.

Alexandera Trim heeft haar oude Vans Slip On’s uit de kast gehaald en haar creatieve geest erop lost gelaten, iets dat resulteerde in een aantal unieke creaties. Klik snel op lees verder om ze allemaal te bekijken.

Vans Schoenen Slip On Twilight Vans Schoenen Slip On Bob Marley

Vans Schoenen Slip On Lady GaGa Vans Schoenen Slip On Toy Story

Bekijk alle creaties van Alexandra Trim, en score een Custom Made Design >>

 • http://snowboardmagazin.weearth.com/ Daryl

  Where is the facebook like button ?

  • Wesley

   Works :) jeeej.

 • Wesley

  Should work right now :)

 • Carry

  Love the design on these shoes

 • Flower1337

  Can’t agree more

 • Anonymous

  Front Runner’s first comment :)

 • mowtje

  whats the price of the twilight shoes?

 • mowtje

  wait! first can i buy it… :P
  i tought this was a i-store… sorry me fould…. im a twilight fan so i screach: twilight shoes and than this picture was there so i tought okey… whats the price… im sooo sorry if its not to sell…. sorry!!!

 • http://www.vansschoenen.net/ vans schoenen

  Waauw! Die Bob Marley schoenen zijn echt vett! Je kan ook zelf op de vans site je eigen vans schoenen maken, maar ze zullen niet zo mooi zijn als deze !