Adidas Originals: We Are London

adidas originals we are londonElke stad weerspiegelt de mensen die erin wonen. Het maakt niet uit hoe geavanceerd de infrastructuur, hoe hoog de gebouwen of hoe mooi het landschap is, een stad is niets zonder mensen. Adidas originals is een nieuwe campagne gestart en kijkt naar welke elementen de stad maakt. Voor de eerste video in deze reeks nemen we een kijkje bij de Big Ben, Tower Bridge, O2 arena en waar iedereen aan de verkeerde kant van de weg rijd. Waar zijn we? Juist, we zijn in London. Adidas originals neemt een kijkje bij de jongeren in London en wat hun uniek maakt in tegenstelling tot andere steden.

Met deze actie vraagt Adidas Originals om een foto van jezelf en vrienden voor een van de vele Adidas billboards in London te maken. Met dit maken 50 deelnemers kans op een paartje Adidas schoen naar keuze. Dus, ben jij in London en kom je een Adidas billboard tegen, vergeet dan niet om een foto te maken.

httpv://www.youtube.com/watch?v=o98Hqy_C0ac