Baseball Jacket: Michael Jackson

michael-jackson-baseball-varsity-jacketBaseball jackets zijn helemaal hot op het moment en daarom ook de must have jas van dit seizoen. Voor degene die oud genoeg zijn, kunnen zich vast nog wel de legendarische videoclip Thriller van Michael Jackson herinneren. In deze clip is Michael te bewonderen in een Rode/Gele Baseball / Varsity jacket.

American College heeft besloten om deze Baseball / Varsity jacket in een gelimiteerde opgave uit te brengen en zal voor een korte tijd op hun website beschikbaar zijn. Kijk dus snel op de website van American College en wie weet ben jij een van de gelukkige. Voor degene die te laat zijn, die verwijs ik graag door naar de collectie Baseball / Varsity jackets van Front Runner. Klik op meer om de legendarische video van Michael Jackson en onze collectie te bekijken.

Baseball Varsity Jacket American College Heren Baseball Varsity Jacket American College Dames

httpv://www.youtube.com/watch?v=K1pwhR75eQ0&feature=player_embedded

michael-jackson-baseball varsity-jacket

  • Simone

    OMG dit wil ik hebben

    • Anonymous

      Waarschijnlijk aan het einde van de maand bij Front Runner verkrijgbaar