Adidas: National Tracksuit Day

adidas-tracksuit-day-snoop-doggDe Adidas tracksuit is al sinds dag 1 in het assortiment van Adidas terug te vinden. Over de jaren heen hebben we veel verschillende kleuren en modellen voorbij zien komen, waarvan sommige retro uitvoeringen nog bij jullie in de kast liggen. Morgen 19-11-10 organiseert Adidas voor het eerst de Nationale Tracksuit Day. Helaas is deze dag alleen georganiseerd voor iedereen in de USA, maar ik ben van mening dat we deze dag internationaal moeten maken en dat iedereen, waar dan ook, morgen 19-11-10 een Adidas Tracksuit naar het werk, school of op de bank moet dragen.

Dus voor iedereen die een Adidas Tracksuit in z’n bezit heeft, trek deze morgen 19-11-10 aan en spread the word. Mocht je er geen in je bezit hebben, neem dan snel een kijkje in onze webshop en zorg ervoor dat jij er een aanschaft zodat je morgen of tijdens het volgende (inter)Nationale Tracksuit day ook kan shinen. Klik op verder om snel een kijkje te nemen wat Snoop Dogg, de spokesperson voor deze dag te zeggen heeft.
httpv://www.youtube.com/watch?v=TtMqzv1kAw8

Hier een overzicht van onze Adidas Assortiment >>