Converse: Grootste Schoen ter Wereld

Converse All Star Schoenen Grootste Schoen 5We blogde er afgelopen week al over, maar nu is het officieel. Op woensdag 17-11-10 is de rode Converse All Star schoen zoals op de foto’s officieel uitgeroepen als grootste schoen ter wereld. Hoe groot vraag je? De Converse schoen is 5,5 meter lang, 2,9 meter hoog en 2,11 meter breed.

De schoen is samen met het Nationaal Fonds voor Kinderhulp ontwikkeld voor de speciale actie genaamd “Actie Pernoot”. De gedachte achter deze actie is dat kansarme kinderen ook kunnen genieten van een pakjesavond op 5 December. Mocht je de schoen willen bezichtigen, dan kun je tussen 22 November tot 4 December een kijkje gaan nemen op het Beursplein in Amsterdam. Voor meer info check: www.degrootsteschoen.nl.

Converse All Star Schoenen Grootste Schoen 1

Converse All Star Schoenen Grootste Schoen 2

Converse All Star Schoenen Grootste Schoen 4

  • Nathalie

    THIS IS THE MOST AWESOME CONVERSE ALL STAR SHOE I´VE EVER SEEN IN MY WHOLE LIVE!  :)