Michael Jackson Baseball/Varsity Jacket

michael jackson varsity jacketEindelijk is hij er! De American College AC Teddy- M Jackson. Als een tribute aan Michael Jackson heeft Amercian College deze baseball jacket uitgebracht en is deze slechts in gelimiteerde oplage leverbaar. De jas is gebaseerd op de videoclip van thriller die iedereen zich nog wel kan herinneren en terug te vinden is op het legendarische album Thriller. Bekijk snel deze American College Baseball/Varsity Jacket en bestel er snel eentje voordat ze weg zijn.

Micael Jackson Baseball Varsity Jacket 1 Michael Jackson Baseball Varsity Jacket 2

Het is verstandig de jas 1 maat groter te bestellen.

Bestel deze gelimiteerde American College AC Teddy- M Jackson nu >>

Versity Jacket Michael Jackson

Het is verstandig de jas 1 maat groter te bestellen.

Bestel deze gelimiteerde American College AC Teddy- M Jackson nu >>