Rubber Duck Snowjoggers Re-Stocked

Rubber Duck Snowjoggers RestockedDe afgelopen weken is het een stuk kouder geworden in Nederland. Samen met deze kou is er nu dan ook een pak sneeuw te vinden, iets dat de ideale gelegenheid is om een paar Rubber Duck Snowjoggers aan te schaffen. Het bleek dat iedere modebewuste dame dezelfde gedachte had, een paar van deze snowboots aanschaffen, wat inhield dat we snel door onze voorraad Rubber Duck Snowjoggers heen waren.

Maar niet getreurd, na een kleine terugroep actie vanuit onze winkels en een belletje naar de leverancier is een groot aantal Rubber Duck Snowjoggers weer aangevuld en zijn er een aantal modellen aan ons assortiment toegevoegd. Bekijk hier onder onze huidige collectie Rubber Duck Snowjoggers en wees er snel bij voordat ze weer uitverkocht zijn.

Rubber Duck Snowjoggers bij Front Runner:

Rubber Duck Snowjoggers Multi Color Blue Black Rubber Duck Snowjoggers Multi Color Pink Blue

Rubber Duck Snowjoggers Multi Color Pink White Rubber Duck Snowjoggers Dark Blue

Bekijk hier de gehele collectie Rubber Duck Snowjoggers >>