Baseball Jackets American College Restocked

Baseball-jackets-american collegeNa een succesvolle winter collectie zijn de baseball/college jackets van American College weer restocked. Naast dat de collectie volledig restocked is, zijn er ook een aantal nieuwe modellen bijgekomen.

Naast de nieuwe collectie is American College ook druk bezig met hun social media. De afgelopen maanden waren de leden vrij actief met het uploaden van hun eigen foto’s op facebook van American College. Dit heeft een aantal leuke/mooie foto’s opgeleverd en geeft een goed beeld hoe de Baseball jackets vallen naast de super gelikte model shoots foto’s.

  • Alexandraspoelder

    Via welke site kan je ze kopen? En hoe duur zijn ze?

  • Pingback: Alexander

  • Nicoline van Heeswijk

    zijn deze baseball jacks nog steeds te koop? Ben op zoek naar een maat L in donkerblauw, lichtgrijs, donker paars