NU BIJ FRONT RUNNER: DE VANS OTW COLLECTIE

Zaterdag 8 september en zondag 9 september krijg je bij aankoop van een paar sneakers uit de OTW collectie een gratis classy OTW snapback. Deze actie is zowel geldig in onze winkels als in de webshop. Op = Op.

Vans introduceert de OTW najaarscollectie. De OTW collectie mixt de streetstyle en de sportieve aspecten van het skaten, door draagbaarheid te combineren met de beste materialen. Het is dus een echte Lifestyle sneaker. Alle OTW’s zijn geïnspireerd  door de klassieke modellen van Vans.

ALOMAR

De Vans OTW “Alomar” heeft invloeden van de Vans Classic Chukka. Dit model is een stijlvolle sneaker die toch voldoet aan de verwachtingen van zowel skate als streetfashion. De “Alomar” is nu verkrijgbaar in “Mocha Bisque”, “Washed Blue” en “Wool Black”.

LUDLOW

Een laag model uit de OTW collectie is de Vans OTW “Ludlow”. Dit model lijkt op de Vans Authentic sneaker, welke een van de meest populaire low-top modellen onder skaters is. De OTW collectie heeft dit design ge-update en de “Ludlow” gecreëerd. De Ludlow is een smal model en heeft een simpele maar toch stijlvolle look.Bestel de “Ludlow” nu in Brown/Blue of in “Washed Black”.

PIERCY

De Vans OTW “Piercy” is een 2.0 versie van de Vans “Bedford”. Het model heeft ronde veters en geeft de schoen een fasionable uiterlijk. De gevoerde bovenkant komt tot onder de enkels voor extra comfort.Bestel de OTW “Piercy” nu in de webshop in “Saddle Brown” of “Ballistic Black”.

STOVEPIPE

Een opvallende mid-top uit de OTW collectie is de Vans OTW “Stovepipe”. Deze sneaker heeft verborgen lusringen voor de veters en minimaal zichtbare afwerkingen. De minimaal zichtbare afwerking geeft de schoen een casual uiterlijk. Dit model is ook een favoriet van de rapper Lupe Fiasco.De Vans OTW “Stovepipe” is nu te bestellen in “Saddle Brown” en “Stealth Black”.

ALCON

Een mid-top, genaamd “Alcon”, lijkt op de Alomar, maar is iets lager en is gevoerd aan de enkels. Met een helemaal zwarte upper en een witte zool.De Vans OTW “Alcon” is nu verkrijgbaar in “Wool Black”.