NU BIJ FRONT RUNNER: DE VANS LXVI COLLECTIE

De Vans LXVI collectie is een nieuwe sneakerlijn van Vans. Met deze lijn wil Vans de nadruk leggen op de “action sports” lifestyle. LXVI denkt outside of the box, verlegt grenzen, zoekt oplossingen, verbeteringen en kijkt  naar de toekomst. De lijn is dus gericht op de action sporter die op zoek is naar een alledaagse, comfortabele sneaker.

De sneakers lijken op de originele Vans schoenen, maar zijn vrij van de traditionele opbouw. Dit zorgt ervoor dat de LXVI kan focussen op comfort, flexibiliteit en een lichter gewicht.

De Vans LXVI “Variable”

De Vans Variable is een van de nieuwe sneakers uit de LXVI collectie. De Variable is een combinatie van de nieuwste technologieën en unieke opmaak. De midsole heeft een UltraCush, wat zorgt voor extra comfort. Grijp je kans en bestel de Vans LXVI “Variable” vanaf nu in Black/Blue of in Black/Brown.

De Vans LXVI “Secant”

De “Secant” sneaker is een Chukka met een modern design. De sneaker is ontworpen zodat het ruig terrein aan kan. De buitenzool is extra flexibel en de midsole is extra comfortabel door de UltraCush die gebruikt wordt. Wees snel en bestel de Vans LXVI “Secant” nu in Grey/Blue, Red/Black en Green/Orange.

De LXVI maakt gebruik van de volgende technologieën:

Een WaffleFlex zool met een modern modern design van het loopoppervlak, waarbij de blokjes in de zool verder verspreid zijn. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en verdeeld het gewicht de gehele schoen.

De Ultracush Lite binnenzool die gebruik maakt van een kussensysteem dat elk deel van de voet ondersteunt en op deze manier weer zorgt voor extra comfort.

Door de Actionfit zit de hiel hoger (vergelijkbaar met renschoenen). Mede ondanks de hogere hiel blijft je voet goed in balans.

De Pleasurecuff is een constructie in de hiel en de kraag van de schoen. Dit zorgt voor een ultiem gevoel van comfort en support.