NIEUW BIJ FRONTRUNNER: NIKE AIR SAFARI LE’S

De Nike Air Safari vierde deze zomer zijn 25e verjaardag. Nike zou Nike niet zijn als dit niet gevierd werd met een Anniversary release van verschillende limited editions van de Nike Air Safari. 1987: het jaar van de eerste Nike Air Safari. Tinker Hatfield (designer van veel Nike sneakers) werd altijd geïnspireerd door zijn omgeving. Zo kwam Hatfield op het idee van de Nike Air Safari door een leren bank die hij zag in New York. Een van de meest legendarische sneakers is dus geïnspireerd door een bank.

Om de 25e verjaardag te vieren heeft Nike o.a. een “Game Royal” en een Black/Anthrecite/Red versie van de Nike Air Safari uitgebracht.

DE COLORWAYS

 

De Nike Air “Game Royal”  is een zwart/blauwe uitvoering van de Nike Air Safari. Het heeft een blauwe mesh (materiaal dat je op trucker caps vindt) op de neus en zwarte zijpanelen van nubuck leer. De Nike swoosh en tong zijn ook zwart. Op de neus en de hielen vind je de legendarische Safari print.  Deze sneaker heeft een hele aparte buitenzool. Het lijkt er net op alsof je in blauw, zwart en witte verf bent gaan staan. Een hele mooie uitvoering dus. Grijp je kans en bestel de Nike Air Safari “Game Royal” nu.

De Black/Anthracite/Red heeft een rode mesh op de neus. De zijpanelen en de Nike swoosh zijn ook zwart. De zijpanelen bij deze uitvoering zijn van leer. In plaats van de originele grijs/zwarte Safari print, heeft deze versie een black on black Safari print. De witte mid-sole maakt de schoen helemaal compleet en een must have voor in je collectie. De Nike Air Safari Black/Anthrecite/Black is nu verkrijgbaar in de webshop.