ADIDAS REPRESENT

Nu gratis adidas tas

Vanaf maandag 17 september t/m 30 september krijg je bij besteding van 75 euro aan adidas producten een exclusieve adidas shopper (Let op: Alleen in de winkels). Op deze tassen zijn skylines van verschillende grote steden afgebeeld. Er zijn slechts 100 stuks van deze exclusieve tassen per Front Runner filiaal beschikbaar. OP = OP! Wees er dus snel bij, scoor die mooie adidas Represent tas en represent jouw favoriete (Front Runner) stad!

 All originals represent

“All Originals Represent” is de nieuwe campagne van adidas met de focus op de generatie van nu en de creativiteit van unieke steden over de hele wereld. Deze heeft een andere kijk op originaliteit en creativiteit. De campagne wordt gesteund door celebrities als: Nicki Minaj, Big Sean, de Koreaanse popgroep 2NE1, basketballer Derrick Rose en designer Jeremy Scott. Adidas geeft je met deze campagne de kans om je passies en talenten te uiten, alleen of met je crew en dit te delen met de rest van de wereld.

 

Win een adidas kledingpakket

Wil jij kans maken op een zelf samen te stellen adidas kledingpakket (sneakers, jacket, backpack)? Maak een adidas artwork (grafitti, tekening, digital art) of fotografeer jezelf in je favoriete adidas kledingstuk. Anything goes, zolang adidas maar centraal staat en jij het zelf gemaakt of geschoten hebt. Klik hier en doe mee!!