FRONT RUNNER EXCLUSIVES: ADIDAS ZX750

Een van je favoriete classics de adidas ZX 750 is terug in 3 nieuwe colorways. Deze 3 modellen zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Front Runner.

De adidas ZX 750 werd meer dan 20 jaar geleden voor het eerst gereleased en dit jaar weer opnieuw uitgegeven. Officieel is de ZX 750 ontworpen om lange afstanden te rennen. Maar het ondersteunende design maakt de schoen voor deze tijd een comfortabele casual sneaker met een sportief uiterlijk.

 

De Tech Grey/White/Black. Grijs overheerst bij deze adidas ZX 750 sneaker. Dit maakt deze ZX 750 een perfecte casual schoen. De witte midsole zorgt voor variatie in de schoen. De adidas stripes zijn bij deze uitvoering grijs op een zwarte mesh gestitched.

 

 

De  Black/Metallic Silver/White uitvoering van de adidas ZX 750 heeft opvallende gele accenten. Dit detail laat deze vette sneaker nog meer opvallen. De de 3 adidas strepen zijn in het wit uitgevoerd, net als de midsole. Verder is de schoen voorzien van  kleine reflecterende metallic panelen.

 

 

De Pool/Metallic/White versie met rode accenten is een mooie opvallende uitvoering. De combinatie van overheersende blauwe en de rode accenten zorgt voor een one of a kind sneaker. De witte adidas stripes en metallic reflecterende panelen maken deze versie helemaal compleet.