CONVERSE MIXTAPE 5 OUT NOW! @ FRONT RUNNER

CONVERSE MIXTAPE VOLUME 5 OUT NOW! GET YOUR FREE MIXTAPE @ FRONT RUNNER

Converse draagt muzikaal talent een warm hart toe. Daarom is de Converse Mixtape in het leven geroepen met als doel jong en oud talent met elkaar te verenigen. De eerste Converse Mixtape verscheen in 2010 en in 2012 verschijnt volume 5 in 3 verschillende versies waarop 31 bands een bijdrage hebben geleverd: BEATS, ROCK en INDIE.

Dit najaar staat Converse in het teken van ‘Playing In Leather & Suede’ met een nieuwe rock and roll geïnspireerde sneakercollectie in warme herfsttinten en de materialen, leer en suède.

Dit wordt gevierd met Mixtape volume 5 die je gratis krijgt bij aankoop van een Converse product in een van de Front Runner filialen of in de webshop.

De tracklist bevat zowel bekende als onbekende namen waaronder DOPE D.O.D., Triggerfinger, Chef’Special, Kensington, DeWolff, Handsome Poets, SKIP&DIE, Bombay Show Pig, Oscar & The Wolf, Green Lizard, Netsky en Dio. Net als bij de voorgaande edities wordt ook aan deze Mixtape een Benelux tour gekoppeld: Converse Nights in november en december met 2 data in Nederland en 2 data in België. Acts die eerder al meewerkten aan de Converse Mixtape zijn: The Black Box Revelation, The Van Jets, Tim Knol en Triggerfinger.

Ga voor een hard copy naar een van onze filialen of de webshop en kies jouw Mixtape. Bekijk de najaarscollectie hier online.

Wil je alvast luisteren? De Converse Mixtape volume 5 en eerdere versies zijn gratis te downloaden, via www.converse.nl/mixtape.