CARHARTT FALL/WINTER 2012 JASSEN @ FRONT RUNNER

httpvh://www.youtube.com/watch?v=BeAcgPtOjPk&hd=1

Het klassieke merk Carhartt helpt je deze herfst en winter om warm te blijven met een indrukwekkende, nieuwe jassen collectie. Bij deze Fall/Winter collectie hoort natuurlijk een campagne en daarom is Carhartt de samenwerking aangegaan met de Japanse kunstenaar Shohei Otomo (SHOHEI). SHOHEI staat bekend om zijn schokkende en tegelijkertijd humoristische illustraties. Hij ontwikkelde een geïllustreerde advertentiecampagne voor Carhartt en legde dit proces vast op camera De advertenties zijn te zien in een aantal korte clips.

De nieuwe herfst/winter collectie bevat verschillende jassen met modellen als de Anchorage Parka, Hickman Coat en de Motorcycle Jacket. Voor de vrouwen zijn er 4 verschillende kleuren van de Anchorage Parka.

ANCHORAGE PARKA

De Anchorage Parka is een lekkere warme winterjas en heeft mooie met nepbont afgewerkte capuchon. De bontkraag is te verwijderen en de capuchon is te verstellen naar eigen voorkeur. Op de borst zitten 2 steekzakken en er zitten 2 zakken op de heupen. De taille is verstelbaar met een drawstring aan de binnenkant van de jas. De mouw heeft ter hoogte van de bovenarm een handige pocket. De jas bestaat voor 100% uit Nylon en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor mannen en in 4 verschillende kleuren voor vrouwen. Klik hier voor de volledige Carhartt najaarscollectie.

 

 

HICKMAN COAT

De jas bestaat voor 65% uit Polyesteren voor 35% uit katoen en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.De Hickman Coat is een jas die tot op de bovenbenen valt en je lekker warm houdt. De jas is waterafstotend en daarom ideaal voor de regenachtige najaarsdagen. De capuchon is te verwijderen, het is maar net hoe jij de jas eruit wil laten zien.Op de jas zitten 4 zakken, waarvan 2 op de borst zitten en 2 op de heupen. Klik hier voor de volledige Carhartt najaarscollectie.

 

 

MOTORCYCLE JACKET

De Motorcycle Jacket van Carhartt is een sterke winterjas die tot 100-150mm waterdicht is. Het is gemaakt van nylon Cordura van Invista®. Codura is een collectie van stoffen die bekend staan om de duurzaamheid en het weerstaan van scheuren en andere vormen van beschadiging. De capuchon is verstelbaar en verwijderbaar. De heuplijn is ook aan te passen zodat de jas perfect zit zoals jij dat wil.waterdicht is. Klik hier voor de complete Carhartt najaarscollectie.

 

 

DAWSON JACKET

De Dawson jacket van Carhartt is een van de meest dikke jassen uit de Fall/Winter collectie. Hij bestaat voor 100% uit katoen en is waterafstotend. De ritssluiting is verborgen en kan nog extra gesloten worden met behulp van knopen. De jas is extra gevoerd en heeft een nepbontkraag die te verwijderen is. Op de capuchon zit ook nog een strap waarmee je de capuchon kan verstellen.

 

 

FUNNY THOUGHTS CONTEST!

Wil jij kans maken op een nieuwe dames of heren winterjas van Carhartt ter waarde van  189,95? Doe dan mee aan onze Funny Thoughts Contest! Like Front Runner en Carhartt en bedenk een grappige ondertitel voor de afbeelding op de prijsvraag pagina.  We geven elke week een jas weg, dus zorg dat je elke week meedoet!