NIEUW @ FRONT RUNNER: DE PONY M-100

A Product of New York. Dat is wat Pony Footwear is. Pony Footwear is ontstaan in Manhattan in 1979 door Roberto Mueller. Het merk heeft een rijke historie binnen de sportwereld. De Pony sneakers waren vooral populair bij het basketbal. Basketbal legende Spud Webb droeg Pony sneakers tijdens belangrijke wedstrijden. Zo won hij de Slam Dunk Contest van 1986 op Pony sneakers.

DE PONY M-100

Sneakers met een origineel en ingewikkeld design werden in de jaren 80 populair onder consumenten. Pony ging in 1988 de uitdaging aan om deze behoefte te vervullen en releasde de Pony M-100. Met een opvallende en gedetailleerde upper met kleine ventilatieblokjes gemaakt van plastic, zorgde voor een dynamischer en moderner uiterlijk dan de voorgaande Pony sneakers.

Deze sneaker was eind jaren 80 een must have binnen de Hip-Hop wereld. De Pony M-100 waren de keus van vele B-boys en rap liefhebbers. De Pony M-100 is een mix van technische superioriteit met een fris en gewaagd design, wat de schoen zo gewild maakt.

In de Pony collectie van de Front Runner webshop vind je twee nieuwe Pony M-100 colorways. Een wit/blauwe en een wit/zwarte. Bestel de Pony M-100 nu in de webshop.