NIEUW BIJ FRONT RUNNER: DE NAJAARSCOLLECTIE VAN CLARKS

Clarks staat bekend om zijn mooie, stijlvolle, casual schoenen. De meest bekende Clarks schoen is de Clarks Desert Boot en is nog altijd populair. De Desert Boots zijn echte tijdloze schoenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en variëren van materialen.

De Desert Boot werd in 1949 ontworpen door Nathan Clark en werd een jaar later uitgebracht op de Chicago Shoe Fair. De schoen in geïnspireerd door een schoen die werd gedragen door het Britse leger in Egypte tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de jaren 60 werden de Clark boots mainstream fashion schoenen. Alle Clarks modellen zijn zowel geïnspireerd door het verleden als het heden.

Bekijk nu de volledige Clarks collectie met nog meer modellen hier in de Front Runner webshop.