NIEUW @ FRONT RUNNER: MITCHELL & NESS BACKUP JACKETS & SNAPBACKS

Je kent ze wel. De vintage jackets die vaak werden gedragen in de jaren 90, van je favoriete basketbal en ijshockey team. Nieuw in de Front Runner collectie zijn de jackets van de Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Los Angeles Kings en de New York Knicks. Naast de vintage jackets zijn er ook een aantal nieuwe snapback caps van je favoriete American Sports teams.

De vintage jackets van Mitchell & Ness zijn stoere satijnen jassen. Op de borst staan de namen van de teams zoals de Knicks, Kings, Bulls en Lakers. Op de rechter schouder is het team logo geborduurd. De mouwen hebben strepen op de bovenarm wat zorgt voor een 90’s look. Op de rechter onderarm van de Laker, Bulls en Knicks jackets is het NBA logo geborduurd. Het Los Angeles Kings jacket heeft het NHL logo op de rechter onderarm. Deze logo’s laten zien dat het echte NBA en NHL jackets zijn van Mitchell & Ness.

De snapbacks hebben een XL team logo op de voorkant van de cap. De details op de caps verdienen natuurlijk ook de aandacht. Zo is op een groot deel van de caps het NBA of NHL logo geborduurd aan de zijkant. Om de snapbacks helemaal compleet te maken is het Mitchell & Ness logo geborduurd aan de achterkant van de cap.