NIEUW @ FRONT RUNNER: DE TIMBERLAND FALL/WINTER COLLECTIE

Dit seizoen helpt Timberland je weer bij het klaarmaken voor het najaar. De nieuwe collectie bestaat uit een aantal hoge laarzen, voor de vrouwen, middelhoge boots en lage boots.

Het verhaal van Timberland begon allemaal in 1952, toen Nathan Swartz een deel van de Abington Shoe Company kocht. Hier leerde hij het vakmanschap kennen en begon aan het verbeteren van schoenen. In 1965 schreef de familie Swartz geschiedenis door de eerste, echte waterdichte leren Timberland schoen te introduceren.

De 6-Inch Premium Boot is de schoen die zorgde voor het grote succes van Timberland. De schoen is gemaakt van premium waterdicht leer met gesealde zomen, om je voeten droog te houden. Naast de functionele eigenschappen hebben de Timberland boots een stoer uiterlijk. De Timberland 6-Inch Premium Boot is daarom al lange tijd populair binnen de Hip Hop cultuur. Rappers als Jay-Z, Kanye West, Drake en The Notorious B.I.G. heb je kunnen zien in verschillende Timberland boots.

Naast de populaire 6-Inch boots zijn er ook andere mooie Timberland modellen, zoals de GT Scramble, de Newmarket, de Euro Hiker en nog veel meer. Alle modellen kun je vanaf nu bekijken en direct bestellen in de webshop.