NIEUW @ FRONT RUNNER: HUB FOOTWEAR FALL/WINTER COLLECTIE

De adembenemende en levendige steden zijn grote inspiratiebronnen voor de schoenen van HUB Footwear. In 2004 deden drie Nederlandse jongens een poging om het stadsleven te combineren met de hoge eisen aan stijl en kwaliteit door middel van het designen van schoenen.

Ondanks het feit dat de HUB  geen sportschoenen maakt, hebben de schoenen toch trekjes van tennisschoenen. Dit komt voornamelijk door twee van de oprichters, Huub van Boeckel en Tim Rompa, die professionele tennissers zijn geweest. Vandaar dat alle HUB schoenen tegenwoordig een tenniszool als basis hebben.

De tenniszolen worden gecombineerd met frisse, casual looks, waardoor de schoenen een sport, stads en fashionable uiterlijk krijgen. Dit komt ook heel erg terug in de nieuwe collectie van HUB Footwear.

In de nieuwe collectie vind je verschillende gevoerde modellen, die je vast en zeker warm zullen houden tijdens de aankomende koude dagen. Daarnaast zijn er ook modellen die niet gevoerd zijn maar een net zo casual en stads uiterlijk hebben als de gevoerde modellen.  Wat kenmerkend is voor alle HUB schoenen, is de oranje geborduurde “Z” die je kunt zien aan de zijkant, in de buurt van de neus.

Bekijk nu de volledige HUB Footwear collectie in de webshop en voeg dit stukje Hollandse trots toe aan je collectie!