NIEUW @ FRONT RUNNER: VANS OTW NAJAARS COLLECTIE

Vans OTW, de Lifestyle lijn van Vans, brengt je deze keer weer een aantal nieuwe lifestyle sneakers. Onder de nieuwe collectie vallen verschillende versies van de Vans OTW Piercy, Alomar, Ludlow en Alcon.

PIERCY

De Piercy, de 2.0 versie van de Vans Bredford, is dit najaar te verkrijgen in twee nieuwe colorways.  De Navy Piercy heeft een upper die is opgebouwd uit suède en canvas. De upper rust op een witte outsole. de gewaxte veters zijn navy en matched perfect bij de rest van de upper.De Red/White Piercy heeft een rode suède upper die heel erg opvalt. De schoen heeft gewaxte veters en rust op een witte outsole.

De Vans OTW Piercy kun je direct bestellen door op de afbeeldingen te klikken.

ALOMAR

De Alomar, die zijn inspiratie haalt uit de Classic Vans Chukka, is te verkrijgen in twee nieuwe edities. De Mountain Alomar heeft een bruine suède upper en heeft ronde zwart/oranje veters. In deze versie van de Alomar komt het mountain gevoel goed naar voren door de combinatie van bruin,oranje en zwart. De Military Alomar heeft een stylish en casual uiterlijk. De combinatie van de kleuren zwart en grijs geven de schoen een strakke look en zal ook onder bijna elke outfit goed staan. De zwarte waxveters geven de schoen nog een extraatje.

LUDLOW

Het lage model van de Vans OTW collectie, die veel invloeden heeft van de Vans Authentic sneakers, is dit najaar terug in twee nieuwe colorways. De Military Ludlow bestaat uit een bruin lederen achterkant en een grijze canvas neus. De ronde grijze veters matchen goed bij het Ludlow model en maken de schoen helemaal compleet. De Wool Twill Ludlow bestaat uit een zwart/witte canvas achterkant en een zwart lederen neus. De witte zool zorgt voor meer variatie in de schoen en laat de sneaker er fashionable uitzien.

ALCON

De nieuwe Vans OTW Alcon heeft een geheel navy upper met navy waxveters. Aan de hiel zit een bruine streep wat zorgt voor een High-End sneaker look. De vergeelde zool zorgt voor een vintage gevoel maar het design zorgt weer voor een stijlvolle, fashionable sneaker.