DE NEW BALANCE 574

De New Balance 574 sneakers zijn retro hardloopschoenen die voor casual en atletische doeleinden worden gedragen. De 574 staat bekend om zijn comfort en het feit dat de sneakers naar elke gelegenheid gedragen kunnen worden. De sneakers kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden en dit is direct ook een van de redenen dat dit model zo populair is.

De New Balance 574 is officeel een hardloopschoen en werd in in 1980 veel gebruikt door hardlopers om te trainen en te racen. De schoen is sinds die tijd nog altijd populair binnen de hardloopwereld. De 574 wordt tegenwoordig meer gebruikt als casual sneaker, maar velen hardlopers sporten nog steeds het liefst op New Balance 574 sneakers.

Een van de bekendste hardlopers die New Balance 574 sneakers droeg was de legendarische Dick Beardsley. Tijdens zijn marathon carrière hielp hij de populariteit van de 574 te vergroten. Hij werd tweede tijdens de Boston Marathon (hij verloor met 1 seconden verschil), op New Balance 574 schoenen.

De zwarte New Balance 574 is een van de populairste en meest verkochte colorways uit de 574 collectie. Deze uitvoering heeft een suède zwarte upper met witte accenten. Het New Balance logo is ook zwart met een witte omlijning, zodat het logo meer opvalt. De zwarte upper rust op een classic, bruine gumsole en geeft de sneaker een retro uiterlijk. Bestel de New Balance 574 Black nu in de webshop &>&>

Deze blauwe New Balance 574 heeft een upper gemaakt van mash materiaal. De schoen is blauw en heeft bruine accenten, waardoor de sneaker een vintage look krijgt maar toch sportief blijft. Op de tong zit een leren 574 patch en maakt de schoen anders dan alle andere 574 modellen. Het New Balance Logo is bruin en heeft een witte omlijning. Grijp je kans en bestel de New Balance 574 Blue nu in de webshop &>&>

De grijze New Balance 574 is een van de meest populaire colorways uit de 574 collectie. De upper bestaat voor het grootste gedeelte uit grijs suede. De lichtkleurige upper rust op een zwarte buitenzool en geeft de schoen een retro uiterlijk. De sneaker is heel licht en heeft een comfortabele pasvorm.  Bestel de New Balance 574 Grey nu in de webshop &>&>

Front Runner heeft naast de New Balance 574 nog veel meer New Balance modellen in de webshop. Neem nu een kijkje in de webshop en bestel direct!

machine a sous

 • sam

  is er een winkel in amersfoort ?

  • admin

   Ja! hier is het adres.
   Langestraat 68
   3811 AJ Amersfoort
   Tel. 033-4626747

 • kristina

  het is mischien aan de late kant maar weten jullie of ik deze nog ergens zou kunnen krijgen in het zwart?