Vans Era & Authentic Hi – Leopard & Washed Denim Stars Collectie

Vans_header

Het voorjaar van 2013 staat in het teken van alle soorten prints, vooral de animal prints. Vans speelt hier met de nieuwe collectie helemaal op in. De Vans Authentic Hi en de Vans Era zijn in een nieuw jasje gestoken en helemaal klaar voor dit voorjaar!

 

vans_era_leopard

Vans Era Leopard

Deze Vans Era Leopard is trendy uitgevoerd, speciaal voor dit voorjaar. De skate klassieker heeft een upper met luipaard print. De neus en hak van de Era zijn uitgevoerd in dezelfde stof als de rest van de upper alleen in een zwarte kleur. Ook heeft de schoen de karakteristieke witte waffle zool met een zwarte omlijning. De zwarte veters matchen met de upper.

Nu verkrijgbaar bij Front Runner >>

 

vans_leopardVans Authentic Hi Leopard

Deze Authentic Hi van Vans is helemaal volgens de mode van 2013. De hele upper is uitgevoerd in luipaard print. Ook de lip is uitgevoerd in deze print. De waffle zool is uitgevoerd in het wit met een zwarte omlijning. Een opvallende Authentic Hi!

 Nu verkrijgbaar bij Front Runner >>

 

vans_stars

Vans Authentic Hi Washed Denim Stars

Vans heeft deze Authentic Hi helemaal gestyled volgens de laatste trend. De upper is van een lichtblauwe gebleekte denimstof met een sterren print. Wat de schoenen een vintage look geeft. De binnenkant van de schoen heeft een luipaard print. De schoen is uitgerust met witte veters en een witte waffle zool.

Nu verkrijgbaar bij Front Runner >>