25TH ANNIVERSARY – NEW BALANCE 576

setexcl

Dit jaar viert de New Balance 576 haar 25e verjaardag. Het sportieve en trendy schoenenmerk brengt hiervoor het  speciale ‘25th anniversary pack’ uit. Deze retro sneakers bevatten de klassieke compositie en authentieke kleuren combinatie van deze bekende New Balance modellen. Ze zijn vernieuwend door een paar vintage details. Speciaal voor de ‘25th anniversary pack’ zijn deze sneakers gemaakt in de oude Flimby Factory in Engeland. In deze fabriek worden al jaren de New Balance sneakers handgemaakt, met precisie en vakmanschap. Hierdoor krijgen de sneakers hun goede kwaliteit.

blauwexcl

NEW BALANCE 576

Navy / Blue De sneakers zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Deze sneaker is uitgevoerd in navy. De combinatie tussen leer, nubuck en mesh maken de sneakers net even anders dan je gewend bent. Op de tong zit een label met ‘Made in England’. De donkere versie van de Limited Edition sneakers zijn heel goed te combineren. Door de overlopende kleuren op de hiel ziet iedereen gelijk dat jij op speciale schoenen loopt. Bestel de New Balance 576 Navy/Blue hier

grijsexcl

NEW BALANCE 576

GreyDe lichte versie van de sneaker is uitgevoerd in het grijs. Deze bevat speciale details, maar zijn iets minder opvallend. De grote ‘N’ op de zijkant van de schoen springt er uit. New Balance heeft de Limited Editions van haar 25e verjaardag zo gemaakt dat iedereen ze kan dragen. De toffe kleuren combinaties maken de schoenen super hip en draagbaar. Geen reden dus om deze sneakers niet in je sneakercollectie te hebben! Bestel de New Balance Grey hier