TIMBERLAND 6″ CUPSOLE

 

set

Ergens in deze schoen is de klassieke 6” Timberland nog terug te zien, maar in de nieuwe collectie van Timberland komt de vertrouwde 6” samen met de sneaker die we allemaal kennen. De Timberland 6” Cupsole geeft het merk een eigentijdse en kleurige twist. Geschikt voor elke gelegenheid, maar door de gebruikte materialen straalt het een echte ‘urban vibe’ uit.

 

Speciaal aan de nieuwe Timberland 6”Cupsole is dat deze schoenen zijn gemaakt met maximaal respect voor het milieu. De comfortabele ‘Green Rubber’ cupsole is bijvoorbeeld gemaakt van 42% eco-bewust gerecycled rubber. De voeringen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, laten je voeten ademen.  Als laatste  is het leer, wat gebruikt is voor de upper van de schoen, gemaakt van 100% leder uit een milieubewuste leerlooierij.

 

 

geelGEEL – De Timberland 6” Cupsole is uitgevoerd in verschillende kleuren; geel, blauw en zwart. De gele schoenen hebben veel weg van de originele Timberland 6”. Het enige verschil is de cupsole, voor een comfortabele loop, en de milieubewuste materialen. Deze schoenen  zijn te dragen in iedere outfit, maar stoer zijn ze zeker! TIMBERLAND 6″ GEEL

 

zwart

ZWART – De Timberland 6” Cupsole, uitgevoerd in het zwart, zijn super stoer en mannelijk. Ze zijn geschikt voor iedere gelegenheid, maar leiden niet af van je kleding. Door het donkere leer en de waterdichte naden zijn de boots heel geschikt voor degene die vaak buiten te vinden is, maar passen ook goed onder een wat nettere outfit. TIMBERLAND 6″ ZWART

 

blauw

BLAUW – De blauwe uitvoering van de Timberland 6” Cupsole, is ideaal voor degene die van ‘net even anders’ houdt. De blauwe schoenen passen goed onder een jeans, maar ook onder een neutrale broek. Ze laten je in ieder geval goed opvallen in de menigte!                          TIMBERLAND 6″ BLAUW