VANS SPRING / SUMMER 2013

vanslogoIn de nieuwste collectie van Vans, spring/summer 2013, gaat Vans terug naar zijn ‘roots’ uit Californië. De sneakers, kleding en accessoires zijn dit seizoen voorzien van gebleekte stoffen, felle printen, leer, katoen en animal prints. De perfecte combinatie om een perfect zomergevoel van te krijgen.

womenmen

APPAREL – De shirts en tops van Vans gaan dit seizoen helemaal terug naar vroeger. De shirts zijn voorzien van de welbekende ‘tie & dye’ techniek. De kleuren die zijn gebruikt zijn vaal en mat. Hierdoor lijkt het alsof ze door de zon gebleekt zijn. Dit geeft een zomers gevoel. Hierbij komt dat de shirts dit seizoen lekker los mogen vallen. Bij de dames mag zelfs een stukje blote buik te zien zijn

 

sneakersSNEAKERS – Vans komt in de sneaker collectie van spring/summer 2013 met nieuwe kleuren in de Vans Era lijn. Deze kleuren zijn super vrolijk en goed te combineren. De prints die op de sneakers zijn aangebracht zijn lekker fel en vernieuwend. De dierenprints passen bij de trends van nu en de felle kleuren denken terug aan Californië.

Check de nieuwste Vans sneakers hier!

accessoires

 

ACCESSOIRES – Als je opzoek bent naar een nieuwe tas dan ben je bij Vans dit seizoen op het juiste adres. De tassencollectie van spring/summer 2013 heeft voor ieder wat wils. Felle kleuren, vrolijke printjes worden afgewisseld met effen tassen en een gemaakt van 100% katoen. Ook de zonnebrillen en caps passen helemaal bij de zomerse look die je wilt creëren!

Check de nieuwste Vans accessoires hier!

601203_10151293561637819_681008177_n

vanswinactie

WIN EEN VANS SKATE PAKKET

Ben jij van plan deze zomer te gaan skaten op de boulevard met de zon in je gezicht? Doe dan mee aan deze speciale actie van Vans en maak kans op een super tof skateboard en de benodigde spullen die je niet kunt missen bij het skaten! Bekijk het nieuwste campagne filmpje van Vans en beantwoord de vragen. Je kunt kiezen uit twee prijzenpakketten, een voor de stoere chicks en een voor degene die echt van vintage houdt!

Doe nu mee en win!