The Herschel Supply Co. – Spring / Summer 2013

lead_image

Eindeloze dagen in de zon, warme zomeravonden, uitgestrekte velden vol bloemen en heldere kleuren zijn de inspiratie geweest voor de nieuwe collectie van The Hersche Supply Co. Dit Canadese merk is opgericht in 2009 door de broers Jamie en Lyndon Cormack. De broers kozen de naam The Herschel Supply Co, omdat Herschel de stad is waar drie generaties van hun familie opgroeide. The Herschel Supply Co is gevestigd in Vancouver, Canada en produceert uiterst kwalitatieve rugzakken, tassen, reisartikelen en accessoires. Hun doel is om tijdloos product te maken met een fijne aandacht voor detail. Zo vind je in veel tassen verassende details aan de labels, de binnenkant of achterkant.

De Spring /  Summer collectie 2013 van The Herschel Supply Co. bevat een variatie van nieuwe modellen, heldere  lente kleuren, colour blocking en een uitgebreide reeks van patronen. Hierdoor ontstaat een tijdloze lijn van producten voor iedereen. Perfect voor de aankomende vakantie, een dagje weg of een reis door de onuitgestrekte natuur.

herschell_supply_2

Het model ‘Heritage’ is het meest bekende model van The Herschel Supply Co. De rugzak heeft een classic look en is verstevigd aan de onderkant met een niet dierlijk, duurzaam materiaal dat veel op leer lijkt. De tas is volledig gevoerd met polyesterkatoen met print en beschikt over een verstevigd en met fleece gevoerd laptopvak (15″). Op de voorkant heeft de ‘Heritage’ een voorvak.

Het model ‘Settlement’ van The Herschel Supply Co. is een simpele en praktische rugzak van katoen-poly materiaal. De rugzak bevat een laptopsleeve 13”, metalen ritsen en een vintage look. De tas is te gebruiken voor elke gelegenheid en past bij iedereen!

Bestel je Herschel Supply tas hier!