Lacoste Celebrating 80 @ Front Runner

542648_524344347604218_271147210_n

Op donderdag 28 februari was het zover, Lacoste vierde haar 80e verjaardag in ons Front Runner filiaal aan de Kalverstraat. Via Facebook werden de uitnodigingen verstuurd en dit resulteerde in 80 exclusieve gasten op de gastenlijst.

Na sluitingstijd kon de unieke Lacoste Celebrating 80 party dan eindelijk beginnen. Voormalig judoka en DJ, Dennis van der Geest stond achter de draaitafels in onze Front Runner store en zorgde met zijn muziek voor een goede feeststemming. De drankjes werden mede mogelijk gemaakt door het speciale pilsener merk: Swinckels premium pilsener.

De circa 100 gasten die aanwezig waren konden met het spelletje ‘petje op, petje af’ een exclusieve Lacoste zonnebril winnen en/of een Lacoste pakket naar keuze. Een geslaagde Lacoste party! Wil je een indruk krijgen van het feest, of nog even nagenieten? Check dan het bovenstaande filmpje.

Bekijk hieronder nog wat mooie sfeerbeelden van het feest:

Ben je benieuwd naar onze Lacoste collectie? klik hier!