HAPPY SOCKS – CHAPTER #5

logo-1

ViktorMicke2_1Het begon allemaal in 2008 in Stockholm. De oprichters van Happy Socks, Victor Tell en Mikael Söderlindh, bedachten hoe ze hun droombeeld konden verwezenlijken. Ze hadden het idee om geluk te verspreiden door een alledaags voorwerp als sokken om te toveren in een kleurrijk stukje design.  Vakmanschap, creativiteit en kwaliteit werden samengevoegd om het resultaat te kunnen krijgen wat ze wilden.  Het herontwerpen van een simpel en onderschat product in een plezierig, creatief en expressief succesverhaal was begonnen!

Victor Tell: “All play, no work!”

hs2hshs5

Voor Spring / Summer 2013 introduceert Happy Socks een nieuwe collectie, Chapter #5 genaamd. Deze sokkencollectie is een vervolg op de collectie van Fall / Winter 2012. In de collectie van deze zomer speelt het sokkenmerk in op de behoefte van de Happy Socks drager van over de hele wereld. Het biedt een compleet palet van wat voeten deze zomer nodig hebben om een top seizoen te beleven!

Wat opvalt is het gebruik van veel animalprints in deze collectie, geheel ingespeeld op de trends van deze tijd. Verder zie je nieuwe versies van patronen en texturen met strepen, polkadots, ruiten en vlekken. Een vrolijkere zomer kun je niet krijgen, bij het dragen van deze sokken! Check jouw ultieme Happy Socks hier!