ASICS GEL LYTE III

header

Het meest herkenbare model van de Asics Gel collectie is de Gel Lyte III. Deze in 1991 gelanceerde sneakers zijn eigenlijk gelijk gebleven, maar door te spelen met de kleuren spannender en interessanter gemaakt. De lichtgewicht performing running schoen bevat een mix van suède, mesh, leer en ripstop nylon. De toonaangevende innovatieve features maken de schoenen speciaal en comfortabel. De zogenoemde slip-tong valt onder een van deze specialiteiten. Deze gespleten tong is de oplossing voor het probleem waarbij de tong naar de zijkant zakt tijdens het lopen. De schoenen zijn naast casual gebruik ook ideaal voor de langeafstandsloper door het Gel demping systeem.

grijs

De Asics Gel Lyte III is uitgevoerd in grijs suède, met Royal blue, roze en neon gele accenten. De frisse colorway maakt van de retro sneaker een trendy en originele eye-catcher. De combinatie van materialen zorgen voor een exclusieve uitstraling. Deze sneakers zijn ideaal voor degene die lekker wil opvallen deze zomer! Bestel ze hier!

blauw

De navy blauwe Asics Gel Lyte III bevat contrasterende oranje accenten. Deze colorway is goed te combineren en de suède upper geeft de sneaker een vintage look. De Gel Lyte III Navy / Orange combineert materialen tot het een trendy en casual uitstraling krijgt! Bestel ze hier!