Adidas CAMO-pack

kop

visual

Adidas is ook helemaal klaar voor spring/summer ’13. Het Duitse merk brengt de ‘desert camo’  print weer helemaal terug. Van backpacks tot tees, Adidas heeft de smaak goed te pakken. Deze stijlvolle camo-collectie is helemaal 2013!

1. ADIDAS TRU CAP CAMO 

Deze Adidas truckercap is uitgevoerd met een zwarte mesh voorkant. De achterkant is uitgevoerd met een camo print. Op de voorkant is het Adidas Original logo te vinden. Een mooi afgewerkte cap, die ook nog te verstellen is met de zwarte strap. Bestel de truckercap hier!

2 & 5 ADIDAS CAMO LABEL TEE (white/black)

Dit trendy T-shirt uit de Adidas ‘Camo’ pack, is verkrijgbaar in het wit en zwart. De tee heeft een grote camo print op de voorkant gedrukt met het Adidas Original logo. Ook is op de achterkant 1972 gedrukt, het jaartal verwijst naar Adidas ‘Original’. Bestel de camo T-shirts hier (black tee) of hier (white tee).

3. ADIDAS ADI CAMO FIREBIRD 

De Adidas Firebird behoord tot de klassiekers van de Adidas Originals collectie. Speciaal voor dit voorjaar uitgevoerd in een geweldige camo print. Deze Firebird blijft klassiek door de iconische witte three stripes die over de mouw lopen. Op de linkerborst is het Originals logo terug te vinden. Een must have voor dit jaar! Bestel hier.

4. ADIDAS BPACK HOME CAMO

Deze backpack in de spring/summer ‘ 13 collectie van Adidas is volledig uitgerust in dessert camo print. De tas, die prima geschikt is voor dagelijks gebruik, heeft zachte schouder straps. Naast een groot vak heeft de backpack ook een klein voorvak. Een hippe tas van Adidas! Bestel hier!

6. ADIDAS COLORADO WB 

Een echte klassieker van Adidas, nieuw gestyled voor 2013! Deze Adidas Colorado WB is van 100% polyester  en water/wind dicht! De bovenkant van de jas is uitgevoerd in een camo print, de onderkant daarentegen in een mooie beige tint. Bestel de camo Windbreaker hier!

7. ADIDAS BPACK AWAY CAMO

Deze hippe Adidas Original backpack is beige uitgevoerd met camo accenten. Een neutrale tas die toch helemaal volgens de trend van 2013 is! De Adidas tas heeft een laptopvak en zachte schouder straps. Ideaal voor dagelijks gebruik! Bestel de Away camo backpack nu hier.

8. ADIDAS RUN FB CAP CAMO 

Een stoere camo strapback van Adidas. Op deze 5 pannelcap is aan de voorkant een patch met het Adidas logo bevestigd. Met de zwarte strap aan de achterkant kan je de cap verstellen. De cap is van 100% katoen en volledig uitgevoerd in de ‘desert camo’ print. Bestel deze camo 5 pannelcap hier.

Adidas Banner