KIDS SPRING / SUMMER

Homepage-Kids-Banner

Nu de zomer in aantocht is hebben de meeste brands de nieuwe collecties voor kids helemaal rond. Zomerse kleuren, animal prints en stoere sneakers, ook voor kinderen zul je deze trends terug zien. De meeste merken hebben hun collectie uitgebreid met de welbekende sneakers in kindermaten. Andere merken hebben nieuwe modellen gelanceerd om het aanbod voor kids te vergroten.

animalANIMAL PRINT: Deze trend zie je dit seizoen ook helemaal terug in de producten voor kinderen. Converse heeft twee super leuke schoenen met luipaardprint, speciaal voor de meiden. Adidas maakt de kids deze zomer gelukkig door ze in een tijgerpak inclusief tijgerprint sneakers te laten spelen! Shop!

CONVERSE: Naast de schoenen met Animal Print, zijn er dit seizoen ook de bekende klassieke All Stars van Converse in kindermaat. De kleine kan kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat hij of zij er helemaal hip uit ziet deze zomer! Shop!

newbalance

NEW BALANCE: De super hippe New Balance sneakers zijn er nu ook voor de kleintjes. De sneakers zijn uitgevoerd in twee modellen, één met klittenband en één met veters. Hierdoor is het ook voor de wat kleinere kinderen mogelijk om de schoentjes zelf aan te trekken! Shop!

PUMA: De populaire Puma Suède is er nu ook voor kinderen. De comfortabele sneakers van het bekende merk zijn uitgebracht in verschillende kleuren. De meeste modellen zijn voorzien van veters, maar voor de kleinsten zijn er ook schoenen met klittenband. De Puma Suède Kids zijn ideaal  voor de jonge kindervoetjes. Shop!

clarksconverseCLARKS: Clarks heeft zijn sophisticated schoenen opnieuw uitgebracht in kindermaten. Deze trendy schoenen staan super onder een spijkerbroek met opgerolde pijpen. De schoenen zijn gemaakt van echt leer met rubberen zool! Shop!

VANS: Vans heeft deze zomer twee modellen voor de kinderen uitgebracht. De bekende Vans Authentic zijn er in verschillende kleuren. Deze vrolijke zomerschoenen zijn ideaal voor de kids die lekker willen spelen. Is jouw zoontje wat stoerder, dan zijn de Vans Mid Skool ’77 ideaal! Shop!

kids_middenbanner