ROBEY POP

header1

Het oer-Hollandse merk Robey is ontstaan in Rotterdam. De oprichter Pieter Bey plakte voor zijn naam de eerste twee letters van zijn geliefde stad en zo ontstond het merk Robey. In de jaren ’60, ’70 en ’80 glorieerde het authentieke merk in het Hollandse sportlandschap. De kleding en schoenen werden geïnspireerd op de mensen die het droegen; inspirerend, grappig en uit het hart van de populaire cultuur.

Met de bekende Nederlandse tennisser Robin Haase als boegbeeld streeft het merk tegenwoordig naar een comeback. De tennisschoen is inmiddels niet alleen een sportschoen, maar ook uitstekend casual te dragen!

De nieuwe collectie van Robey Pop is een herintroductie van het bekende model ‘Vantage’ uit 1979. De colorways van de sneakers zijn kleurrijk en excentriek. Ze vallen op en zijn een perfecte eye-catcher  voor deze zomer! De upper is van tech ribstop nylon. De badstof aan de binnenkant van de schoen geeft maximum comfort.

Bestel jouw ideale Robey Pop hier!