VANS – PRINTS OF SPRING / SUMMER

Vans-Banner

Met de ‘Van Doren’ lijn van dit seizoen lijkt Vans de vorige collectie te willen overtreffen met enkele favoriete prints en patronen uit de skate scene. Met deze collectie wil Vans een eerbetoon geven aan de, in oktober 2011 overleden, medeoprichter, James van Doren.  Het doel is om het uitbundige karakter van Van Doren te combineren met de iconische modellen, om zo tot extravagante sneakers te komen.

De nieuwste collectie is vol met kleuren, patronen en prints, geïnspireerd op de zomer maanden en de skate-scene van de jaren ’90. Ben je opzoek naar een echte eye-catcher voor deze zomer? Dan is er geen twijfel over mogelijk dat je die zult vinden!

banner2

De zomerse patronen en prints die je terug ziet in deze collectie zijn uitgevoerd in het Authentic of het Era model. Zo heb je een lichtblauwe sneaker met gekleurde vlinders. Deze vrouwelijke schoen is goed te combineren met lichte kleding en maakt je outfit helemaal af. De blauwe Authentic sneakers met een mix van tropische kleuren is een echte must-have! De zwarte sneakers bevatten gekleurde rozen en mogen niet ontbreken in de schoenencollectie van een stoere meid. De animal print zie je ook hier terug. De luipaardprint heeft een verwassen effect en staat super stoer. Ook het welbekende ‘stars and stripes’ patroon heeft een washed look en mag buiten een beetje vies worden. Als laatste zijn er twee Era modellen met een vrolijke groen /  blauwe colorway en een met een rood / gele colorway. Deze comfortabele sneakers zorgen gegarandeerd voor een vrolijke dag! Bestel de prints hier!