ALICIA KEYS X REEBOK

 

545929_536953103010009_488889371_n
Flyer-Reebok_Voorkant

Voor de tweede keer in een jaar werkt Reebok samen met de wereldberoemde zangeres Alicia Keys voor een ‘limited edition’ sneakercollectie. Ook dit keer nam zij haar favoriete Classic model de Reebok Freestyle onder handen. Terwijl de sneakers de vorige keer nog plat bleven, tilt Alicia ze dit keer naar een hoger level door er de trendy Wedge zool onder te zetten. Ze verandert het model niet helemaal, de twee kenmerkende bandjes en de drie belijnde kussentjes op de hiel blijven behouden. De samenwerking is niet verassend. Alicia’s man, Swizz Beats, is namelijk niet alleen muziekproducent, maar ook creatief directeur bij Reebok.

In het pakket zitten drie verschillende sneakers. De knalrode Freestyle Hi Wedge zijn naast casual ook een echte eye-catcher. Doordat de rode kleur over de gehele schoen loopt, is de invisible sleehak ook echt niet te zien. De witte sneakers hebben een frisse colorway door de combinatie met de glinsterende blauwe hielcap. Hierdoor is goed te zien dat de sneakers een wedge zool hebben. De gele en roze met zwarte Freestyle Hi Wedge zijn super stoer en girly tegelijk!

Check de toffe sneakers hier!

uiting

Zangeres, songwriter, producer en veertienvoudig Grammy Award-winnares Alicia Keys zal in juni dit jaar Europa aandoen om haar langverwachte vijfde studioalbum Girl on Fire te promoten

Ben jij een echte fan van Alicia Keys? Dan kun je bij ons kaartjes winnen voor haar uitverkochte concert op 7 juni in het ZiggoDome in Amsterdam! Check de Front Runner Facebook pagina en doe mee aan onze actie!