PUMA – WORN MY WAY

puma_banner

Dit seizoen heeft Puma een enorme campagne als vervolg op de ‘Express Your Look’ van vorig jaar. Nu gaat Puma verder met de campagne ‘Worn My Way’. Deze campagne gaat over het uiten van jezelf en het delen van je individualiteit. Het is het unieke platform om samen te komen met andere Puma fans en je look en style interesses te delen. Vooraan staan de bekende Puma Suede Classic en de Puma Future R698 Lite. Deze laatste is een nieuwe uitgave van de runners uit de jaren ’90, maar dan in een lightweight versie.

De campagne is ontstaan door Puma ambassadeurs Professor Green, Jamal Edwards en Misha B, geroemd om hun bekende urban looks. Samen hebben zij een mix van hun eigen individualiteit met de stijl van de Puma fans van over de hele wereld verwerkt in een serie van mini films en geven hun fans zo de kans om in hun voetsporen te stappen.

In de campagne draait het om de stijl en looks van de Puma fans. Door een foto van je look te tweeten maak je gelijk kans op een paar super toffe sneakers van Professor Green en Jamal Edwards. Verder is er een serie van innovatieve activiteiten, verspreid over een groot aantal media platforms.

Ben je benieuwd naar gehele collectie van Puma? Kijk dan hier!

Bij Front Runner kun je nu ook kans maken op een Puma Oslo pakket. Deze lijn van Puma is opnieuw gelanceerd sinds het ontstaan in de jaren ’80. Je kunt kansmaken op de tas en het shirt door deel te nemen aan de Facebook campagne. Check de actie hier en doe mee!

puma-oslo-collection