QUIKSILVER – Enjoy the style!

banner_2

Het Australische merk Quiksilver heeft weer een trendy Spring/Summer collectie uitgebracht. Thema: “Enjoy the Style”. De collectie is verdeeld in 3 subcollecties: ‘City’, ‘Lifestyle’ en ‘Premium’. Met het thema wil het merk mensen uitnodigen en inspireren om van de wereld te genieten en de wereld te gaan ontdekken. Hierdoor wil Quiksilver de ‘surf-spirit’ in de mensen aanwakkeren.

Quiksilver is in 1969 opgericht door Alan Green en John Law, geïnspireerd door een Japans kunstwerk (‘The Great Wave off Kanagawa’) bedachten ze het logo van hun merk: een grote golf met daarin een berg. Het merk is door de jaren heen uitgegroeid tot een enorme corporatie wat zich kenmerkt door de verbondenheid met boardsporten en de casual lifestyle daaromheen.

banner1

In de Spring/Summer collectie zitten kleurrijke T-shirts met hippe prints en verschillende shorts en swim shorts. Ook sweatshirts, blouses, chino’s en zomerjassen zijn terug te vinden in de trendy collectie.

Bekijk de volledige collectie nu hier.