Nike Air Max 1

banner

De Nike Air Max 1 (of Nike Air Max ’87) is een echte lifestyle sneaker, oorspronkelijk uitgebracht als hardloop schoen. Nike was in de jaren ’80 de eerste die schoenen met een doorzichtige air window op de markt bracht. De air unit zorgt ervoor dat de hardloper optimale demping heeft bij elke stap. Door de jaren heen is de ‘One’ in verschillende colorways en modellen uitgebracht, waardoor de sneaker populair bleef.

paars

Nike Air Max 1 Essential

Deze Nike Air Max 1 Essential is weer helemaal back to basic. Een simpele collorway van grijs en paars zorgt ervoor dat de traditionele vorm van de schoen mooi naar voren komt. De upper is van mesh en suede, afgewerkt met ‘Ultramarine’ en ‘Seal Red’ gekleurde accenten.

roze

Nike wmns Air Max 1 VNTG – Hyper Red

Deze Nike wmns Air Max 1 is uitgevoerd in een frisse vernieuwende colorway. De upper is uitgevoerd met crème kleurige textiel, grijs suede en rood leer. Ook de swoosh is in het rood uitgevoerd. Niet te missen is de zacht roze midsole die de sneaker extra vrouwelijk maakt. Ook is de tong zo afgewerkt dat het schuimrubber waaruit de tong bestaat zichtbaar is; een extra vintage detail!

babyblauw

Nike wmns Air Max 1 VNTG – Sail/Turquoise

De Air Max 1 Sail/Turquoise van Nike heeft een niet te missen uitstraling. De colorway van het witte textiel samen met het beige suède en de turquoise leren rand vormen een mooi geheel. In de zacht lichtblauwe midsole komt de karakteristieke midsole mooi tot haar recht. De tong is zo gemaakt dat het schuimrubberen materiaal zichtbaar is voor een echte vintage look.

Ben jij ook zo dol op de Nike sneakers? Bekijk hier de gehele collectie!